balena 20.07.2022 41

OVER ONS

Balena Bar en Osteria is een nieuw concept waar de Italiaanse en Franse keuken elkaar ontmoeten binnen een modern kader. Laat u verrassen door ons duo van chefs met Italiaanse en Franse roots, die u graag meenemen op een gastronomische ontdekking.

Maak uw culinaire ervaring compleet en combineer onze unieke gerechten met de wijnen die u terug kan vinden op onze uitgebreide wijnkaart.

Het team van Balena speelt perfect op elkaar in om een aangenaam en gezellig moment voor de gasten te creëren, onder leiding van Davide Montagnino en Calogero Burgio. Davide deed ervaring op bij onder meer De Kristalijn. Calogero heeft zijn ervaring als bartender onder meer bij Le Pristine op gedaan. Het team staat klaar om jullie een geweldige ervaring te bezorgen. Samen kijken ze er naar uit jullie te mogen verwelkomen en onder te dompelen in de Italiaanse en Franse keuken, gericht op uw unieke ervaring bij Balena.

balena 20.07.2022 1

TEAM

balena 20.07.2022 71

HARTJE VENNENSTRAAT IN GENK

Balena is een moderne restaurant gelegen in het hartje van de Vennestraat.

Bij ons kan je genieten van heerlijke gerechten en verfijnde wijnen aan een rustig tafeltje of aan een plaats aan onze bar.

Bovendien tovert Balena na het diner om tot een ware cocktailbar, waar u kan genieten van verschillende cocktails van uitstekende kwaliteit.